Social

Geoana spune ca Tariceanu a cerut ajutorul PSD pentru a ramane prim-ministru. Premierul neaga

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, ieri, ca premierul Calin Popescu Tariceanu a cerut sprijinul PSD pentru a ramane in functie, atunci cand, in plina criza a inundatiilor, se vorbea despre demisia lui si convocarea de alegeri anticipate. La randul lui, presedintele PNL a tinut sa clarifice afirmatiile liderului social-democrat declarand: "Calin Popescu Tariceanu, ca prim-ministru, nu are nevoie de sprijinul PSD".

"Asta-vara, daca imi aduc bine aminte, si imi aduc foarte bine aminte, am cerut un vot de incredere in Parlament, vot acordat de actuala majoritate", a accentuat seful Guvernului.

"Calin Popescu Tariceanu, ca prim-ministru, nu are nevoie de sprijinul PSD pentru a-l sustine la guvernare", a spus ieri ca reactie la cald dupa afirmatiile socante facute de presedintele PSD Mircea Geoana.

Liderul principalului partid de opozitie spusese, in conferinta de presa, ca Tariceanu ar fi cerut mila si sprijinul PSD pentru a ramane in functie, atunci cand, in plina criza a inundatiilor, se vorbea despre demisia lui si convocarea de alegeri anticipate. Mircea Geoana sugerea astfel ca unul dintre cei care negocia secret cu PSD ar fi chiar copresedintele Aliantei Dreptate si Adevar.

"Afirmatiile presedintelui PSD sunt lipsite de suport", declara prim-ministrul Tariceanu. "Asta-vara, daca imi aduc bine aminte, si imi aduc foarte bine aminte, am cerut un vot de incredere in Parlament si votul de incredere a fost dat de actuala majoritate". 0 istoric nu l-a impiedicat ieri pe Mircea Geoana sa vorbeasca despre "atitudinea lipsita de barbatie a premierului Tariceanu". Liderul PSD declara si ca prim-ministrul nu stie cand are voie si nu are voie sa vorbeasca la microfon in prezenta lui Traian Basescu". (L.B.)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea