Social

#mircea geoana #buget #numiri in guvern #secretari de stat #masuri economice

Geoana: In linii mari, numirile pe posturi in Guvern sunt incheiate

Presedintele PSD, Mircea Geoana , a declarat luni ca numirile pe posturi sunt finalizate, iar ultimele numiri de secretari de stat din partea PSD vor fi incheiate in maxim 48 de ore.

Mircea Geoana a declarat luni, in deschiderea intalnirii conducerii partidului cu ministrii formatiunii, ca in linii mari, numirile pe posturi sunt finalizate, iar locurile ramase libere vor fi ocupate prin ultimele numiri de secretari de stat in maxim 48 de ore.

Mircea Geoana le-a cerut secretarilor de stat, care vor activa in ministerele conduse de membri ai PDL sa aiba o "atitudine constructiva", iar ministrilor PSD, care vor avea secretari de stat de la PD-L, sa-i "antreneze in conditii corecte", precizand ca e important sa nu se creeze "feude".

"Nu exista un semi-guvern PSD si un alt semi-guvern al PD-L. Exista doar un guvern al Romaniei pe care trebuie cu totii sa il serviti si sa lucrati constructiv, impreuna cot la cot cu ministrii sau secratarii de stat de la PD-L", a mai precizat Mircea Geoana.

Mircea Geoana le-a mai cerut, luni, colegilor de partid care sunt si ministri in guvernul Boc sa isi alcatuiasca fiecare o lista de prioritati si obiective...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea