Social

Geoana, implicat intr-un accident rutier

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Mircea Geoana, a fost implicat sambata seara intr-un accident rutier, in urma caruia un motociclist a ajuns la spital. Politistii sustin ca accidentul a avut loc in jurul orelor 20.00, in zona localitatii Tunari, pe soseaua de centura . Alexandru Paul, in varsta de 35 de ani, conducatorul unei motociclete "Solo Benelli", cu numarul de inmatriculare B-17-TNT, a intrat in plin in autoturismul Audi A6, la volanul caruia se afla presedintele PSD. Accidentul a avut loc in momentul in care Mircea Geoana virase la stanga pentru a intra in curtea unui imobil. Oamenii legii au stabilit ca vinovat de producerea accidentului este Alexandru Paul care "s-a angajat in depasire fara a se asigura". Liderul PSD a precizat ca motociclistul, probabil incercand sa depaseasca si nereusind sa faca virajul, s-a inclinat intr-o parte si a intrat in roata din spate a masinii.
Ciudat este ca Politia nu mentioneaza ca liderul PSD incepuse sa vireze sau virase deja la stanga. Acest amanunt esential este dezvaluit de Geoana care precizeaza ca a fost lovit in roata din spate a autoturismului. Prin urmare, Geoana executa un viraj la stanga, peste axul drumului, in momentul in care a fost izbit de motociclist. Cine nu s-a asigurat in aceasta situatie?

Geoana a mai spus ca, impreuna cu o alta persoana aflata in zona, l-a urcat pe motociclist in masina si l-a transportat la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, unde de altfel a si fost internat medicii stabilind ca acesta a suferit o fractura de cot si de piramida nazala. Politistii continua investigatiile pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs accidentul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea