Social

#mircea geoana #dan nica #demisie liviu dragnea #interimat ministru

Geoana il vrea pe Nica la Interne

Vicepremierul Dan Nica este preferat de Mircea Geoana sa ramana titular la MAI, au declarat surse din PSD, care sustin de asemenea ca Liviu Dragnea le spusese colegilor din PSD inca din acest weekend ca va demisiona. Pe lista scurta a lui Mircea Geoana se mai afla si ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu , insa acesta nu-si doreste postul, informeaza NewsIn.

Sursele citate au mai declarat ca, in eventualitatea in care Nica va accepta, isi va putea pastra si postul de vicepremier. Geoana intentioneaza sa propuna BPN ca Nica sa preia acest post, mai spun lideri ai PSD. De altfel, Nica va asigura pentru a doua oara interimatul la MAI, pana ce situatia se va clarifica.

Sursele citate au mai declarat ca Dragnea le spusese celor din PSD inca din acest weekend ca va demisiona, dupa ce a avut cateva dispute si cu ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, pe subiectul bugetului de la minister, insa putini din colegii sai au crezut ca va face cu adevarat acest gest.

"Dragnea a facut partidul de ras. Lumea deja spune ca PSD propune ministri de weekend. El va suferi consecintele gestului sau, adica marginalizarea in partid", a comentat un lider din BPN. Pesedistii sunt suparati ca Dragnea s-ar fi consultat, inainte de a-si anunta demisia, inclusiv cu Miron Mitrea. De altfel, cei doi au fost vazuti luni discutand la Senat cateva zeci de minute.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea