Social

Geoana face apel la “decenta” in campania electorala

Presedintele PSD Mircea Geoana a cerut astazi autoritatilor sa ia masuri pentru a asigura o atmosfera de campanie in limita decentei.

Geoana a facut referire la cazul  vicepresedintelui filialei PSD Galati , George Saghian, care a fost atacat sambata in fata locuintei sale.

"Fac un apel la autoritatile statului roman, la Ministerul Internelor si Reformei Administrative deoarece asistam la o escaladare a violentei de tip electoral fara precedent. Azi dimineata am incercat sa vorbesc cu colegul nostru de la Galati , vicepresedintele si directorul de campanie George Saghian, care a fost atacat in mod brutal si violent in fata locuintei sale in urma cu doua zile", a declarat Mircea Geoana.

Geoana a precizat ca  situatia liderului de campanie de la Galati nu este singulara,  alti social-democrati din Bistrita-Nasaud fiind si ei atacati pe strada.

"Din acest moment riscam sa transformam Romania intr-un camp de batalie nu numai electorala, dar un camp de batalie foarte violenta si periculoasa", a mai spus Mircea Geoana.

Vicepresedintele organizatiei judetene PSD Galati, Gheorghe Saghian, a fost atacat de doi necunoscuti, sambata dimineata, in spatele blocului in care locuieste.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea