Social

#mircea geoana #premier #promite #visa #calin popescu tariceanu #traian băsescu

Geoana catre Basescu: Cine rade la urma, rade mai bine

"Cine rade la urma, rade mai bine" i-a transmis, joi, liderul PSD Mircea Geoana presedintelui Traian Basescu, care i-a promis ca nu va fi numit in functia de premier pe care "o viseaza " de atata timp.

"Cine rade mai bine, rade mai bine. O sa radem noi de data asta", a dat asigurari Geoana, in opinia caruia electoratul care in 2004 a ales Alianta D.A. a invatat din greseala facuta si nu se va frige din nou si la alegerile parlamentare care bat la usa. Mai mult, presedintele PSD a amintit ca seful statului a facut multe promisiuni de care nu s-a tinut: "a facut multe promisuni, ca demisioneaza in cinci minute si apoi nu mai demisioneaza". Dupa ce a criticat promisiunile netinute ale lui Traian Basescu, Geoana i-a comentat si esecurile: "l-a renegat pe Tariceanu dupa sase luni dupa ce l-a numit, la campania pentru locale a iesit, presedintele Romaniei, cu blaga de mana si a esuata..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea