Social

#mircea geoana #buget #resurse multe #mai mare #ecaterina andronescu #marian sarbu

Geoana: Bugetul de anul acesta va fi mai mare decat cel din 2008

Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat marti dimineata ca exista resurse care vor fi alocate pentru ministere, iar bugetul de anul acesta va fi mai mare decat cel de anul trecut avand in vedere ca a fost o crestere economica de 2%.

"Banii nu sunt niciodata suficienti asa ca vom incerca sa respectam programul de guvernare si sa nu uitam socialul si investitiile. In cadrul discutiilor privind bugetul incercam sa ajutam economia si sa sustinem investitiile guvernamentale", a mai spus presedintele Senatului.

Mircea Geoana a mai precizat ca aceste negocieri pentru buget nu trebuie judecate pentru ca nu este vorba de un semiguvern, ci este vorba de bugetul tarii.

"Resursele sunt care sunt si nu sunt putine. Bugetul este mai mare ca si anul trecut si toate domeniile sunt importante, nu negociem cu PD-L intre noi, nu pe doua tabere, nu sunt doua partide care isi negociaza banii pentru ca nu este o targuiala ieftina. Exista domenii importante ca infrastructua si pot sa spun ca vocea mea este mai mult pentru Berceanu decat vocea unor din PD-L. Asa cum sunt si voci din PD-L care subliniaza importanta Educatiei. Nu este o negociere pe doua flancuri ci o negociere corecta. Sper ca in cadrul discutiilor de marti sa facem un proiect coerent care sa il sustinem miercuri cu forta in Parlament", a mai completat acesta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea