Social

#psd #geoana #oprescu

Geoana anunta sprijinul neconditionat al PSD pentru Oprescu

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat ca partidul, prin consilierii sai de la Bucuresti, il va sprijini neconditionat pe Sorin Oprescu, primarul general, pentru initiativele de dezvaluire a coruptiei din Primarie, dar si pentru proiectele de dezvoltare ale orasului.

" Conduita noastra (a consilierilor locali si a celor din CGMB, n.r.) va fi de sprijin neconditionat pentru Sorin Oprescu in efortul, care sunt convins ca-l va continua si dupa castigarea alegerilor, de a dezvalui toate faradelegile si intreaga coruptie generalizata care a domnit in Primaria Generala a Capitalei in ultimii trei ani", a declarat presedintele PSD la finalul unei sedinte de consiliu a PSD Bucuresti, la care a participat.

Geoana a mai spus ca PSD, prin consilierii sai, ii va acorda sprijin lui Sorin Oprescu si pentru proiectele sale referitoare la dezvoltarea Capitalei, la marea infrastructura, pentru proiectul de zona metropolitana, pentru protejarea spatiilor verzi si aducerea transparentei in actul de guvernare a Capitalei.

Presedintele PSD l-a caracterizat pe Oprescu drept "un turnesol, un catalizator in ceea ce priveste demascarea coruptiei" si i-a transmis sa tina piept PD-L. "Sa nu se lase incalecat de majoritatea PD-L-PNG de la Consiliul General . Ii vom fi alaturi in proiectele bune pentru Bucuresti si vom fi extrem de vigilenti ca aceasta promisiune de aflarea intregului adevar din ultimii opt ani sa se intample", a conchis Mircea Geoana.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea