Social

#mircea geoana #aliodor manolea #traian băsescu

Geoana a folosit si el "bodyguardul energetic" al lui Basescu

Mircea Geoana a apelat si el la serviciile lui Aliodor Manolea , "parapsihologul lui Basescu", in campania electorala pentru alegerile parlamentare 2007.

Cu cravata violeta la gat, Aliodor Manolea l-a insotit pe liderul PSD in campania electorala de acum doi ani. Desi acesta a fost vazut in 2009, facand ordine in jurul presedintelui Basescu, SPP sustine ca Manolea nu este angajat de ei, dar ca a fost verificat si nu este terorist sau cautat de Politie.

Seful Serviciului de Protectie si Paza, Lucian Pahontu, a explicat pentru Gandul ca Manolea "nu lucreaza la SPP". Pahontu sustine ca prezenta parapsihologului poate fi explicata doar de PDL: "A fost campanie electorala si organizarea a fost facuta de stafful de la partid, mai departe nu stiu ce si cum".

Presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, nu stie nici el ce cauta "atacatorul energetic" in stafful de campanie PSD in 2007.

Mircea Geoana si Aliodor Manolea"Nu stiu cine l-a adus, dar prezenta lui poate sa confirme ca se stia de calitatile respectivului. Dar chiar daca in ce a spus Mircea Geoana exista un sambure de adevar, in Romania asta nu merge. Majoritatea romanilor nu cred in asa ceva. Daca intrebi 100 de romani, 90 la suta dintre ei se uita crucis la tine chiar daca in strainatate astfel de practici sunt utilizate. E o tema inchisa si nu ne este favorabila", a declarat Vanghelie pentru Gandul.

Ironizat pe Facebook

Scepticismul multor romani s-a transformat in ironie atunci cand lui Aliodor Manolea i s-a facut un cont fals pe site-ul social Facebook. 

Cu poza lui Yoda, maestrul energiilor din filmele Star Wars , Manolea isi explica interesele: " Bioenergie , electricitate, magnetism, electromagnetism , electrozi de sudura, sudura cu autogen si multe, multe altele".Aliodor Manolea Facebook

In contul fals al parapsihologului, mai sunt mentionate atat filmele preferate ale lui Manolea: "Twilight Zone, Twin Peaks , din astea...", cat si muzica pe care o asculta: "Muzica de meditatie, vangelis, kitaro, din astia. Mai si voi ziceti, ca nu cu muzica le am".

 

Citeste si 

Mihaela Geoana si atacurile energetice: "Tot ce am spus este adevarat, raman la parerea mea"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea