Social

Geoana a aruncat bricheta

Daca la tribuna a doua a stadionului din Giulesti a fost vazut printre suporterii impodobiti cu tricouri si fulare alb-visinii un domn inalt, subtirel, imbracat in costum, cu cravata rosie si care, din cand in cand, isi stergea pantofii de lac, sa stiti ca era Mircea Geoana.

Da, este rapidist, un fapt cunoscut din vechime – se pare ca niste consilieri i-ar fi spus ca Rapidul are cei mai multi suporteri si, prin simpatie , ar putea sa si-i transforme in voturi. Si daca nu a venit imbracat in costum, Geoana mai putea fi recunoscut cumva.

Numai el poate sa injure asa: “Baaaaai, domnilor in rosu si albastru, va bag in discutii la organizatiile europene. Rapidul trebuie sa castige, am vorbit deja la Washington, acolo unde am fost ambasador”. “Domnul in negru, domnul cu fluierul... Dumneata esti comandat de Iliescu si Nastase? Te reclam la CEDO, la Comisia Europeana, la OPC, la Consiliul Concurentei ...”

Se pare ca furios la culme, deoarece observa ca nici macar pe stadion nu-l baga nimeni in seama, Mircea Geoana ar fi bagat mana in buzunar si ar fi gasit o bricheta metalica Zippo si un telefon mobil. A oscilat putin in a alege obiectul pe care sa-l arunce, dar si-a dat seama ca pe telefonul ala il suna Tariceanu sa ii permita sa fie rau cateva ore, iar apoi ii da un beep ca sa isi retraga declaratiile.

 

Continuarea in Gardianul

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea