Social

#genisti #bomba #razboi. ungaria

Genistii ungari vor dezamorsa o bomba din al II-lea Razboi Mondial

Militarii genisti vor incerca sa dezamorseze, in aceasta dimineata, la Budapesta o noua bomba neexplodata datand din al II-lea Razboi Mondial.

Zona in care va avea loc misiunea este una intens populata si va fi evacuata pe o raza de un kilometru . De asemenea, raza de siguranta include si un pod pe Dunare . Astfel, evacuarea va afecta aproximativ 15.000 de persoane.

Bomba de doua tone este cea mai mare descoperita in Ungaria pana acum. Ea a fost gasita, luni, in cursul unor lucrari de constructie in sectorul 9, zona dens populata din capitala ungara.

Pentru a evita evacuarea populatiei pe timp de noapte, militarii genisti au decis sa inceapa lucrarile de dezamorsare in aceasta dimineata.

Aceasta este a noua bomba din timpul razboiului descoperita in capitala ungara in ultimile doua saptamani. Zona unde s-a facut descoperirea a fost intens bombardata de fortele aliate in timpul celei de-a doua conflagratii mondiale.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea