Social

Generalul Eugen Badalan, posibil candidat PDL la Primaria Brailei

La nici citeva zile dupa constituirea oficiala a Partidului Liberal Democrat la Braila - dupa saptamini de scandaluri si tergiversari - proaspat infiintata organizatie iese in lupta electorala cu un candidat surpriza. Desi pina acum s-a mers pe ideea ca cel care va candida la Primarie din partea noii formatiunii politice va fi ex-prefectul Nicolae Mitroi, PDL uimeste scena politica si lanseaza o candidatura surpriza. Asul din mineca PDL Braila este nimeni altul decit generalul (r) Eugen Badalan .

Surse demne de incredere din cadrul partidului ne-au confirmat ca, in urma unui sondaj de opinie efectuat in municipiu , generalul a obtinut un procent foarte bun in ceea ce priveste preferintele electoratului brailean. Aceleasi surse au precizat ca, din cite au observat, brailenii ar prefera pentru Primarie un om al armelor, care ar putea aduce disciplina in haosul ce domneste acum in oras. "Este clar ca in Braila trebuie sa faca cineva ordine, iar Badalan este omul pentru asta.

Cei care au raspuns sondajului de opinie au marcat acest lucru. Este atita haos in oras, lumea s-a saturat si este dispusa sa ii acorde o sansa unui om disciplinat. De altfel, are sustinerea lucratorilor MAp, care stiu foarte bine cite a facut Badalan pentru armata romana. Este un adversar redutabil pentru actualul primar, deoarece lumea este disperata si chiar nu avea cu cine sa voteze", au mai adaugat aceleasi surse. (continuarea in Obiectiv - Vocea Brailei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Obiectiv - Vocea Brailei

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea