Social

#geam #termopan #hoti

Geamurile termopan, bucuria hotilor

Geamurile din termopan au devenit preferatele hotilor din locuinte. Ei se indreapta mai ales catre casele cu geamuri din PVS pentru ca acestea sunt mai usor de fortat. Cu toate acestea sunt mai eficiente in ce priveste pastrarea caldurii in casa si mai usor de intretinut.

Politistii bucuresteni au retinut in ultimele zile un grup de hoti care spargeau locuinte cu . Potrivit Stirilor Pro TV, 11 case le-au cazut victima talharilor, care foloseau pentru deschiderea ferestrelor o .  

Locuintele atacate erau din sectoarele 2, 3 si 4 din Capitala iar din ele hotii au sustras bijuterii, electronice si bani in valoare de peste 100.000 de lei.

Politistii au precizat faptul ca locuintele atacate nu aveau sisteme de protectie la ferestre , ci aveau doar ferestrele din termopansimplu, care cedeaza destul de usor. Potrivit specialistilor, se pot aplica alte solutii: sistemele antifurt costa aproximativ 60 de euro, iar un profil complet, cu geam securizat, spre 120 de euro, cu tot cu montaj .

Acestora le pot fi adaugate sisteme suplimentare de securitate, inclusiv cele cu alarma, dar care se adauga la costul ferestrelor. De exemplu un sistem cu balamale ascunse, care poate ajunge pana la 100 de euro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea