Social

#furtuna #ploi #cod galben #vijelii #meteorologi

Avertizare meteo: cod galben de ploi, vijelii si descarcari electrice! Iata zonele afectate

Veste proasta de la meteorologi pentru cei care se bucurau de razele calde ale soarelui. Vremea schimba iar foaia. Urmeaza ploi abundente si vijelii.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de instabilitate atmosferica pentru 20 de judete si pentru municipiul Bucuresti. Avertizarea este valabila de astazi, de la ora 18.00 si pana maine, la ora 6.00, insa ea ar putea fi prelungita, sustin meteorologii.

Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in estul si sud-estul Transilvaniei, in cea mai mare parte a Moldovei si a Munteniei. Nici cei care se afla in statiunile montane in aceasta perioada nu vor avea parte de vreme prea buna, pentru ca si acolo va ploua.

Aversele vor avea si caracter torential si se vor inregistra descarcari electrice. Vantul va sufla si el cu putere si chiar va lua aspect pe vijelie in anumite zone, unde s-ar putea inregistra caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 15-20 de litri pe metrul patrat.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea