Social

#ratb #controlori #bilete ratb #controlori ratb #ontrolori permanenti

Gata cu calatoriile fara bilet! Iata ce masura drastica a luat RATB!

Liniile de tramvai 14 (Piata Sf. Vineri - Faur Poarta 4) si 40 (Piata Sf. Vineri - Complex RATB Titan) vor avea incepand din aceasta saptamana controlori permanenti! Daca proiectul se dovedeste viabil, controlorii permanenti ar putea fi introdusi pe toate liniile!

Astfel, controlorii se vor ocupa atat de verificarea titlurilor de calatorie, cat si de monitorizarea fluxului de calatori pentru a face ulterior propuneri de imbunatatire a traficului. Cei care vor fi prinsi ca circula fraudulos vor fi amendati cu 50 de lei.

"Regia Autonoma de Transport Bucuresti a inceput o ampla campanie de control si monitorizare, in urma careia doreste sa poata oferi servicii de o mai buna calitate bucurestenilor. Combaterea calatoriilor frauduloase si monitorizarea fluxului de pasageri pe fiecare traseu este doar un prim pas obligatoriu in obtinerea acestui deziderat", se arata intr-un comunicat al RATB.

Sursa foto: viorelilisoi.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea