Social

#garda financiara #controale #Directia Antifrauda #intreprinderile mici si mijlocii

Garda Financiara va fi desfiintata si inlocuita cu Directia Antifrauda

Garda Financiara va fi desfiintata, Directia Antifrauda urmand sa-i ia locul, potrivit unui anunt recent al Mariei Grapini, ministrul pentru IMM-uri si mediul de afaceri. Oficialul a precizat ca a facut acest anunt dupa o intalnire pe care a avut-o cu premierul Victor Ponta.

"Mesajul premierului a fost astazi, la intalnire, sa nu cumva sa vada ca aceasta Directie Antifrauda incepe sa mearga pe la IMM-uri, pe la SRL-uri ... Sa mearga tintit la marile retele de frauda, pentru ca acolo sunt banii care nu sunt in economie, care nu sunt in buget si nu trebuie sa se creeze presiune pe intreprinderile mici si mijlocii, ca sa justifice ca si-a facut un numar de controale", a afirmat ministrul, citat de Mediafax.

Ministrul a mai precizat ca Directia Antifrauda va avea si atributii penale, putand face plangeri penale in justitie. Noua structura ar trebui sa fie functionala din iulie 2013.

Sursa foto:puterea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea