Social

#restaurante #nereguli #control #garda financiara

Garda Financiara a controlat sute de restaurante din tara! Afla ce nereguli a gasit!

Inspectorii Garzii Financiare au intreprins in perioada 9 - 21 octombrie 2012 o serie de controale in sute de unitati de alimentatie din intreaga tara.

In total, au fost verificate 487 de restaurante, fast-food-uri si pizzerii si au fost date 412 amenzi, in valoare totala de 1.173.300 de lei.

Garda Financiara a constatat numeroase nereguli la nivel financiar-contabil, precum si nerespectarea obligatiei de a utiliza casele de marcat electronice.

S-a dispus suspendarea activitatii a 26 de firme, iar in unele cazuri comisarii Garzii au confiscat marfuri. Valoarea totala a marfii confiscate se ridica la 270.433 lei.

"Atragem atentia reprezentantilor societatilor comerciale asupra obligativitatii utilizarii aparatelor de marcat pentru toate vanzarile cu amanuntul, pentru evitarea masurilor legale de sanctionare, si recomandam cumparatorilor sa ceara bon fiscal la fiecare achizitie", a declarat comisarul general al Garzii Financiare, Felicia Pop.

Sursa foto: stiriploiesti.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea