Social

#gigi becali #gheorghe hagi #arthuro #nicolita #galatasaray #steaua

Galatasaray-Steaua 2-2 - in prima mansa a turului III preliminar

Vicecampioana Romaniei, Steaua, a remizat miercuri, scor 2-2, pe terenul lui Galatasaray, in prima mansa a turului III preliminar al Ligii Campionilor, transmite trimisul NewsIn la Istanbul.

In prelungirile meciului, Nonda l-a lovit cu cotul in figura pe Ghionea, care a ramas inert pe teren, insa fotbalistii turci au refuzat sa trimita mingea in afara campului de joc pentru cateva secunde. Fundasul Stelei a fost scos pe targa, insa si-a revenit dupa ce a primit ingrijiri medicale.

Fostul antrenor al Stelei si al lui Galatasary, Gheorghe Hagi, a fost asaltat de fanii turci la venirea pe stadionul Ali Sami Yen. Suporterii Cim Bom i-au cerut lui Hagi sa faca poze cu ei si sa le acorde autografe. Acesta a ajuns la meci insotit sotie si cei doi copii. Inainte de startul intalnirii, Gheorghe Hagi a patruns pe teren, iar numele sau a fost scandat cateva minute de fanii turci.

Cu aproximativ o ora si un sfert inainte de startul partidei, oficialii gazdelor au udat terenul pentru ca la ora jocului sa nu fie uscat din cauza caniculei.

Delegatia Stelei a ajuns la stadionul Ali Sami Yen in jurul ore 19:45, cu o ora si jumatate inainte de partida, fiind insotita de o masina blindata si de o duba de politie. La sosire, suporterii lui Galatasaray, care isi asteptau favoritii, i-au huiduit pe stelisti, dupa care au scandat numele echipei lor favorite. De asemenea, atunci cand ros-albastrii au patruns pe teren pentru a vedea care este starea gazonului, cu o ora inaintea inceperii meciului, au fost huiduiti de cei aproximativ 10.000 de fani care se aflau deja in tribune.

In tribunele stadionului Ali Sami Yen a fost prezent si selectionerul Turciei, Fatih Terim , dar si varul lui Gigi Becali, Ioan Becali .

Steaua a fost incurajata la Istanbul de aproximativ 600 de suporteri, care au aprins mai multe torte dupa startul partidei. Partida retur va avea loc pe 27 august la Bucuresti.

GALATASARAY - STEAUA 2-2

Galatasaray: Aykut - Emre Gungor (Sabri 67), Servet, Emre Asik, Hakan Balta - Meira, Mehmet Topal (Ozbek 46) - Hasan Sas (Erhan 79), Arda, Lincoln - Nonda. Antrenor: Michael Skiebbe.

Steaua: Zapata - Golanski (Nesu 74), Goian, Ghionea, P Marin - Ov. Petre (Ghionea 62), Lovin - Nicolita, D. Moreno, Toja ( 81) - Arthuro. Antrenor: Marius Lacatus.

Cartonase galbene: Hasan Sas 44 / Nicolita 44, Radoi 80, Arthuro 80

Arbitri: Laurent Duhamel-Stephane Duhamel, Laurent Ugo

Stadion: Ali Sami Yen; Spectatori: 22.000

Cum s-au marcat golurile:

0-1, min. 4: Dayro Moreno a marcat printr-un sut din 7 metri dupa ce a scapat pe contraatac.

0-2, min. 13: Banel Nicolita a majorat scorul dupa ce a reluat in poarta cu un sut din 10 metri dupa un aut respins pe spate de un adversar.

1-2, min. 19: Nonda a redus din handicap cu un sut din interiorul careului in dreapta lui Zapata.

2-2, min. 42: Nonda a inscris cu o lovitura de cap dupa o centrare a lui Arda de pe partea stanga, reusind dubla.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea