Social

#zakynthos #frumusete #vacanta #gala #grecia #gala frumusetii

Gala Frumusetii 2013: alege combinatia corecta de produse si castigi o vacanta in Zakynthos

Iarna lunga si grea si-a pus serios amprenta pe corpul tau: parul este lipsit de stralucire, pielea tenului este terna, iar silueta ta a cazut prada toxinelor. Odata cu venire primaverii, ai nevoie de o cura intensa de ingrijire, pentru a reda corpului vitalitatea pierduta. De astazi, este mai simplu ca niciodata sa fii frumoasa! Participa la concursul Gala Frumusetii 2013 organizat de Acasa.ro si poti castiga o vacanta de vis pe insorita insula Zakynthos din Grecia.


Regulamentul concursului Gala Frumusetii 2013

Pentru a putea participa la concursul primaverii, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina concurs.acasa.ro/gala-frumusetii si sa alegi 10 produse de ingijire corporala, cate unul din fiecare magazin prezentat.

Fa cea mai buna combinatie de produse din cele 10 magazine online partenere si poti castiga o minunata vacanta de 8 zile in Zakynthos, Grecia, oferita de Yzy Sky Travel.

In premiu sunt incluse: transportul cu avionul, asigurarea medicala, taxele de aeroport, asistenta turistica, cazarea pentru 2 persoane la Hotelul de 5 stele Mediterranean Beach. Sejurul se desfasoara in perioada 10-17 iunie 2013.

Concursul Acasa.ro "Gala Frumusetii 2013", care te poate trimite in vacanta, se desfasoara in perioada 23 aprilie 2013 - 23 mai 2013. Persoana care face cea mai buna combinatie de 10 produse din magazinele partenere va fi desemnata castigatoare in data de 24 mai 2013, de catre echipa Acasa.ro.


Alege 10 produse si pleci in vacanta

Magazinele online partenere ale concursului "Gala Frumusetii 2013" iti pun la dispozitie o serie de produse de ingrijire personala. Alege 10 produse care te vor ajuta sa intampini primavara cu zambetul pe buze si poti castiga o vacanta in Zakynthos. Cele 10 magazine online partenere sunt:

Mineralium.ro - magazin online cu produse pe baza de minerale de la Marea Moarta
Biofarm.ro - magazin online de medicamente si suplimente alimentare
Feminishop.ro - magazin online cu produse cosmetice si de infrumusetare
Slynutrition.eu - magazin online cu produse fara zahar
Ropharma-healthcare.ro - magazin online cu suplimente nutritive naturale
Nailshop.ro - magazin online de unghii false
Programslabire.ro - magazin online de vanzare a suplimentelor pentru slabit Herbalife
Mynameisbrand.ro - magazin online de haine
Perfectlines.ro - clinica de chirurgie estetica si tratamente anti ageing
Cafea-de-slabit.ro - magazin online cu vanzarea de cafea pentru slabit sanatos

Comunicat de presa

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea