Social

#Gabriela Firea operatie #gabriela firea

Gabriela Firea, pe masa de operatie! Unde s-a tratat

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost operata de urgenta. Edilul a suferit o afectiune gastro-intestinala acuta si a necesitat o operatie laroscopica. 

Gabriela Firea a anuntat, printr-o postare pe Facebook, ca a avut probleme de sanatate, sustinand ca s-a tratat la spitalele Colentina si Ion Cantacuzino.

„Unele incercari care apar in calea vietii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu ne ajuta sa fim inconjurati de oameni care sa ne ridice. Multumesc celor care mi-au fost alaturi in problema de sanatate pe care am avut-o, in toata aceasta perioada. Multumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina. Am stiut ca sunteti la fel de buni ca orice centru medical european si nu am gresit avand incredere in Dumneavoastra. Multumesc familiei mele si prietenilor mei dragi care m-au inconjurat cu atata dragoste care, impreuna cu interventiile si tratamentele, m-au pus pe picioare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea