Social

#gabriela firea #senator ilfov #gabriela firea senat #alegeri parlamentare

Gabriela Firea candideaza pentru un post de senator in judetul Ilfov

Jurnalista Gabriela Vranceanu Firea va reprezenta organizatia PSD Ilfov la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Firea va candida la un post de senator pentru circumscriptia electorala nr. 25 Ilfov, Colegiul 1 Senat.

In urma cu o luna, Gabriela Firea si-a anuntat despartirea de trustul Intact, in care a lucrat timp de 12 ani. La cateva zile dupa anunt, ea a sustinut o conferinta de presa in care a declarat ca s-a inscris in randurile Partidului Social Democrat. Decizia a fost salutata de Rovana Plumb, Ecaterina Andronescu si Robert Negoita.

"Acum 22 de ani am intrat in presa cu emotie si cu dorinta de a spune ceva, nu doar de a fi o prezenta stearsa.(...) Anul acesta am implinit 40 de ani si am avut un imbold interior de a-mi schimba domeniul pe care, poate cu prea multa lejeritate, l-am criticat uneori", declara Firea in urma cu cateva saptamani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea