Social

#nasi Gabriel Cotabita #Gabriel Cotabita se insoara #nunta gabriel cotabita #gabriel cotabita

Gabriel Cotabita, noi detalii despre nunta! Cati nasi va avea

Ziua nuntii lui Gabriel Cotabita se apropie cu pasi repezi. Au mai ramas cateva saptamani pana va spune "Da!" in fata altarului. Potrivit informatiilor, Gabriel Cotabita si logodnica acestuia vor avea maimulte perechi de nasi. Motivul? Nu au putut sa-i refuze!

Gabriel Cotabita poate spune ca s-a nascut a doua oara in urma cu un an, cand a iesit din coma, dupa o luna in care s-a zbatut intre viata si moarte. Atunci a cerut-o de sotie pe logodnica sa, Alina, cu 30 de ani mai tanara. Femeia i-a fost alaturi in cele mai grele clipe ale vietii.

"A acceptat cererea mea in casatorie, suntem logoditi. Am cerut-o cand am iesit din coma, chiar de aniversarea ei", marturisea Gabriel Cotabita, potrivit libertatea.ro.

Cu o luna inaintea cununiei civile, Cotabita se afla insa in fata unei mari dileme. Artistul s-a trezit cu o multime propuneri din partea prietenilor care si-au dorit sa il cunune. Neputand sa ii refuze, se pare ca va avea mai multe perechi de nasi. Surse din apropierea acestuia sustin ca unul dintre cuplurile de nasi e cel format de Delia Matache si de sotul acesteia, Razvan. Nasa va fi si Monica Anghel. La petrecerea ce va avea loc dupa cununie, artistul va avea alaturi nu mai putin de 150 de invitati, scrie ele.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea