Social

Gabi Jugaru si-a gasit nasul

Realizatorul unei cunoscute emisiuni tv , in care face farse oamenilor, Gabi Jugaru si-a gasit in cele din urma nasul. El a fost pacalit chiar de mama sa, pensionara, vaduva de aproape doi ani.
Dorind sa inveseleasca un pic atmosfera, ea i-a strecurat lui Gabi, intr-o convorbire telefonica , vestea ca se... marita si ca a primit o cerere in acest sens chiar de Craciun. Jugaru a ramas consternat, mai rau decat cea mai patita victima a sa!
Dupa o perioada de tatonare cu ajutorul sotiei si fiicei mari, Jugaru s-a hotarat sa puna capat dilemei si a sunat-o pe mama sa. Cand aceasta nu i-a raspuns la telefon, intentionat, de altfel, Gabi s-a urcat in masina si a pornit cale de 700 km pana la casa parinteasca . Cand a ajuns la usa, a fost intampinat cu o cruce si cuvintele: "Mama draga, tu nu esti sanatos! La ce-ai venit pe viscolul asta de la Bucuresti?!".
Uite asa, Gabi Jugaru s-a transformat din farsor in pacalit!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea