Social

#proces #cristian boureanu #gabriela vranceanu firea

Gabi Firea l-a dat in judecata pe Boureanu si-i cere 500.000 de euro

Jurnalista Gabriela Vranceanu Firea l-a dat in judecata pe deputatul Cristian Boureanu dupa ce acesta a acuzat-o ca este amanta fostului premier Calin Popescu Tariceanu , in platoul emisiunii "Stirea zilei". Moderatoarea il acuza de politician ca i-a adus prejudicii morale.

Actiunea a fost depusa la inceputul acestei saptamani la Tribunalul Bucuresti, sectia civila, iar jurnalista ii cere daune de 500.000 de euro deputatului si sa-si ceara public scuze pentru afirmatiile facute, anunta presa centrala.

Gabriela Vranceanu Firea il acuza pe democrat-liberalul Cristian Boureanu ca i-a adus "prejudiciu moral constand in vatamarea drepturilor personal nepatrimoniale, precum dreptul la demnitate, cinste, onoare, buna reputatie , prestigiul persoanei si dreptul la viata privata, produse prin afirmatiile paratului".

Si Antena 3 il acuza pe politician pentru prejudiciul moral produs de nerespectarea dreptului la reputatie si imagine...

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea