Social

#centrul de meteorologie sua #furtuna magnetica #terra #furtuna

Furtuna magnetica la final de saptamana

Finalul de saptamana vine cu vesti proaste de la meteorologi. Potrivit site-ului Centrului de Meteorologie din SUA, incepand de vineri, 13 octombrie si pana pe 15 octombrie, Terra, va fi afectata de o furtuna magnetica.

Vineri, 13 octombrie, pe Pamant va incepe o furtuna magnetica care va dura doua zile, se anunta, marti, pe site-ul centrului de meteorologie din SUA.

"In urmatoarele zile, pe Pamant va ajunge un nou vant solar, care, timp de doua zile, va provoca o furtuna magnetica. De asemenea, in zilele de 11, 12 si 15 octombrie, magnetosfera Pamantului a fost si va fi in continuare perturbata" – relateaza Rador.

Potrivit avertismentului centrului de meteorologie, furtuna magnetica poate duce la probleme in functionarea dispozitivelor electronice, in special a mijloacelor de comunicatii si, de asemenea, poate creste riscul accidentelor tehnogene, scrie descopera.ro.

Mai mult persoanele cu meteosensibilitate crescuta se pot confrunta cu dureri de articulatii si stari de disconfort.

Sursa foto: earth-chronicles.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea