Social

#ratb #furtuna capitala #intrerupere circulatie #circulatie bucuresti

Furtuna din Capitala a dat peste cap circulatia vehiculelor RATB

Furtuna de miercuri seara din Capitala a afectat circulatia mijloacelor de transport in comun. Potrivit oficialilor, circulatia troleibuzelor 86 si 79 din Bucuresti a fost blocata, incepand cu ora 19.00, pe strada Gheorghe Manu din sectorul 1, din cauza unor crengi care au fost rupte de furtuna.

Dupa interventia echipelor specializate, troleibuzele si-au reluat traseul.

Probleme au existat si pe traseele liniilor de tramvai 16,36 si 41. Timp de cateva zeci de minute circulatia fost blocat pe strada Maica Domnului si, respectiv, la Piata Crangasi.

De asemenea, un barbat a fost grav ranit, dupa ce, in timpul furtunii, un panou a cazut peste el, in cartierul Militari. Persoana a fost internata la sectia de terapie a Spitalului de Urgenta Floreasca.

Incidente s-au inregistrat si in cartierul Crangasi. O schela montata pentru reabilitarea termica a unui bloc s-a prabusit si a avariat doua masini. Din fericire, nu au fost inregistrate victime.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea