Social

#avere fuego #fuego #avere

Fuego, dezvaluiri sincere despre averea lui: „Nu-mi permit sa arunc banii pe fereastra”

Pe numele real Paul Surugiu, dar cunoscut de tot poporul drept Fuego, artistul este iubit in toate colturile tarii si reuseste sa fie aclamat de fiecare data cand apare in locurile publice.

Recent, cantaretul a vorbit despre investitiile pe are le-a facut in ultimii ani si despre averea sa: „Iubesc arta plastica in toate formele ei si incerc sa fac si bine prin ceea ce pictez eu. Tablourile mele se vand si, din fondurile obtinute, sprijin tinerii artisti. Tablourile mele au ajuns si in strainatate si e o mare satisfactie sa stii ca opera ta desavarseste un spatiu. Am si tablouri mai valoroase si altele mai putin valoroase. Mi-am spus, la un moment dat, ca tot ce strang, economisesc din munca mea, dupa plata tuturor datoriilor si a impozitelor, trebuie sa investesc in sufletul meu. Si asa am ales tablourile. Iubesc arta romaneasca. De la marii pictori, pe care nu-i am, din pacate, in colectie, pana la formatori sau artisti contemporani, toti ma fascineaza si ma fac si pe mine sa pictez si sa ajung mai bun! E una dintre pasiunile mele ascunse, sunt destul de inflacarat si incerc sa nu ratez nimic! Sunt bine pus la punct cu istoria artei romanesti, cu vietile autorilor si cred ca e un domeniu fascinant ce-ar trebui mult mai des tratat, comentat, promovat. E o perioada complicata, in care nu stiu daca e cazul de investitii majore, astfel ca n-am in plan nicio investitie. Mai ales una extravaganta, cu Dubai sau alte zone exotice. Nu sunt tentat sa devin proprietar intr-o zona pe care nu o cunosc bine si pe care nu o pot analiza cu atentie. Eu nu sunt un om extravagant, nu am astfel de atitudine si nu ma arunc cu capul inainte fara sa gandesc. Investitiile mele, in ani, au fost bine gandite si temperate. Nu-mi permit, la cat muncesc si am muncit, sa arunc banii in neant, pe fereastra, intr-o zona pe care nu o stiu”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea