Social

#guvern #udmr #gyorgy frunda

Frunda: UDMR ar putea iesi de la Guvernare

Gyorgy Frunda , senator UDMR, sustine ca in conditiile in care Guvernul va lua in continuare masuri de impovarare fiscala si nu va oferi solutii anticriza, UDMR ar putea iesi din coalitia de guvernare si va sustine Opozitia.

"Masurile de guvernare nepopulara si guvernarea ineficace provoaca mai mari pierderi decat o activitate in Opozitie, de aceea spun ca in conditiile in care nu vor exista masuri stimulatorii si se cotinua masurile de impovarare fiscala voi propune - si nu numai eu - sa iesim din actul de guvernare", a declarat Gyorgy Frunda, la TV Ziare.com

In ceea ce priveste succesul unei motiuni de cenzura a Opozitiei, senatorul se declara insa rezervat. Sanse mai mari ca motiunea sa treaca vor fi dupa realizarea proiectului bugetului pe anul viitor, sustine acesta.

"(...)Pe moment nu cred ca motiunea de cenzura are sanse sa treaca. Dupa adoptarea proiectului de buget pe anul viitor, daca acesta contine restrictii financiare e posibil ca o motiune sa treaca. Daca proiectul va fi stimulativ, Opozitia va avea de pierdut", explica senatorul UDMR.

Gyorgy Frunda precizeaza ca UDMR considera ca daramarea Guvernului ar avea efecte negative pentru tara, in aceasta perioada.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea