Social

#cum sa slabesti #nutritie #dieta #slabit #avocado #beneficii avocado

Fructul minune care te scapa de pofta de mancare!

Vrei sa scapi de gustarile nesanatoase dintre mese? Ai acum un fruct care iti va fi de ajutor. Si nu trebuie sa mananci decat jumatate din el! 

Un studiu publicat de cotidianul britanic "The Daily Mail" arata ca, daca mananci jumatate la avocado la pranz, pofta de mancare scade cu 40%. In cazul a aproape o treime dintre participantii la studiu s-a remarcat o pierdere a poftei de mancare, de dulce, de gustarele pana la cina, adica timp de cinci ore. 

"Controlul satietatii este foarte important intr-o dieta, deoarece persoanele care se simt satule se vor abtine sa consume gustari nesanatoase intre mese", a declarat Joan Sabate, coordonatoarea studiului. 

O jumatate de avocado inseamna 120-150 de calorii, nu contine colesterol, iar grasimile sale sunt considerate grasimi bune. De asemenea, fructul contine Vitamina A, C, D, B6 si B12, fier, calciu si magneziu.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea