Social

#ferza unghii #manichiura

Freza unghii pentru manichiura perfecta

Freza de unghii este modalitatea ideala de a-ti usura munca atunci cand faci manichiura clientelor la salonul de infrumusetare. De asemenea, daca ai experienta in manipularea instrumentului, este ideal si pentru crearea manichiurii acasa. Cu acest instrument profesional poti crea designul perfect al unghiilor in cel mai scurt timp. Frezele electrice pentru unghii sunt potrivite pentru pedichiura, manichiura si modelarea unghiilor, deoarece permit lucrul rapid si confortabil. Daca esti in cautarea instrumentelor potrivite pentru munca ta la salonul de manichiura si pedichiura atunci alege freza de unghii. Aria de aplicare a instrumentului ar trebui sa fie decisiva, iar structura si functia ar trebui sa joace un rol decisiv in alegerea sa.

 

Freza unghii - Caracteristici

Instrumentul pentru manichiura si pedichiura are diferite domenii de aplicare, deoarece, cu freza de unghii se poate lucra atat pe unghii naturale, cat si pe cele artificiale. Functiile acestui instrument pentru unghii include pilirea (taierea) unghiilor, modelarea unghiilor, netezirea si eliminarea reziduurilor si a zonelor inestetice, lustruirea unghiilor, indepartarea cuticulelor, indepartarea calusurilor, indepartarea bataturilor sau a negilor de pe degete.

Pentru modelarea unghiilor, lucrul cu freza de unghii face munca mult mai usoara, aceasta fiind un dispozitiv cu o greutate potrivita, de masa. Cand cumperi un astfel de instrument, acesta vine cu o piesa de mana, care este de obicei conectata la un cablu spiralat si nu trebuie sa fie nici prea usor si nici prea greu. In plus, piesa de mana trebuie sa fie stabila si usor de tinut in mana. Instrumentul in sine vine cu mai multe capete de freze de dimensiuni diferite si care sunt atasate dispozitivului portabil pentru a lucra si a elimina diferite tipuri de acoperiri ale unghiilor, cum ar fi geluri acrilice, geluri  UV etc. Frezele de unghii au devenit, prin urmare, indispensabile in domeniul modelarii unghiilor si al proiectarii unghiilor cu geluri UV.

Freza unghii - Motor

Instrumentul necesita un motor puternic, care ar trebui totusi sa fie silentios, altfel zgomotul motorului este perceput ca fiind deranjant. Viteza motorului ar trebui sa fie de cel putin 20.000 rpm si ideal de 35.000 rpm si de asemenea, ar trebui sa fie infinit variabila. Dispozitivul de frezat unghii ar trebui sa aiba o viteza stabila si trepte de viteza, si abia atunci instrumentul este ideal pentru ingrijirea unghiilor. De cele mai multe ori, viteza este setata convenabil, folosind butonul de reglare de pe unitatea de comanda. Daca alegi un dispozitiv cu pedala, viteza frezei este determinata de aceasta. Afisajul digital pe care il au unele modele, face munca si mai usoara.

Sursa foto: nailsup.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea