Social

# preturi avantajoase #abonati #televiziune digitala #televiziune Freesat #Freesat

Freesat, o noua platforma de televiziune prin satelit lansata in Romania

Recent, in Romania a fost lansata o noua platforma de televiziune prin satelit, care se numeste Freesat, si este o colaborare cu operatorul francez de sateliti Eutelsat. Reprezentantii acestui proiect spun ca Freesat vine cu oferte avantajoase, mai ales in ceea ce priveste preturile, care sunt foarte mici.

"Intr-o piata aglomerata de oferte, in care lupta pentru fiecare client se desfasoara la nivel de pret, isi face loc un nou furnizor (...) serviciul de televiziune digitala prin satelit Freesat", se arata in comunicatul emis de societatea Freesat SRL.

De asemenea, Freesat este diferit fata de celelalte platforme TV prin satelit din Romania deoarece abonatii nu au o perioada fixa contractuala si nici nu li se emite o factura lunara. Abonatii vor plati o singura data pe an, iar pretul va fi de 99 de lei pe an.

Din grila de programe oferita de Freesat fac parte televiziunile TVR 1, TVR 2, Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Sport.ro, Kanal D, Prima TV, National TV, Favorit TV, TVR HD, TVR 3, TVR News, TVR International, TVR Cluj, TVR Craiova, TVR Iasi, TVR Timisoara, TVR Targu-Mures, Etno TV, Taraf TV si WEST TV.

Sursa foto: it.bzi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea