Social

#sile camataru #nutu camataru #prostituate #bataie #tribunal

Fratii Camataru isi tratau prostituatele inuman

Mai multi martori sub acoperire au declarat, marti, la Tribunalul Bucuresti, ca fratii Sile si Nutu Camataru , impreuna cu alte 32 de persoane, printre care si rude de-ale alor, se ocupau de proxenetism si plasau prostituate in discoteci din Bucuresti si Constanta.

Audiate ca martori sub acoperire, foste prostituate care ar fi lucrat pentru Nutu si Sile Camataru i-au acuzat pe acestia, in fata instantei, ca le bateau si le tratau inuman. Martorii au povestit ca fetele erau aduse intr-un anumit loc cu taxiul, apoi plecau cu clientii si se intorceau in acelasi loc, unde erau asteptate.

Printre discotecile amintite de martori se numara unele celebre din Bucuresti si din Constanta. Audierile prin videoconferinta au durat aproximativ noua ore, timp in care sedinta a fost suspendata de cateva ori. Ion Balint, zis Nutu Camataru , si Vasile Balint, zis Sile Camataru, au fost dusi de catre politisti inapoi in penitenciare dupa primele ore ale procesului, pentru ca au motivat ca sunt obositi si ca oricum nu participa efectiv la sedinta de judecata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea