Social

#azil batranti #asediu #teroare #azil #atac terorist #franta # atac terorist franta

Franta, sub teroare! Atac armat la un azil de batrani

Clipe de cosmar pentru Franta. Un nou atentat, sub forma de atac armat a avut loc la un azil de batrani. Minim doua persoane si-au pierdut viata iar altele au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Presa franceza sustine ca in urma atacului si-au pierdut viata o femeie si un barbat insa autoritatile nu au confirmat acest lucru.

Cu putin timp inainte de 21:00 GMT joi, "un individ singur, cu cagula pe cap si inarmat cu un cutit si cu o pusca a dat navala in azil". Azilul de batrani 'Les Chenes verts' este o unitate pentru calugari si calugarite apartinand Societatii misiunilor in Africa, scrie libertatea.ro.

Autoritatile au pornit in cautarea barbatului suspectat de atac, insa momentan ancheta nu indica faptul ca ar fi vorba de un atac terorist, desi de aproape doi ani, Franta se contruncta cu atacuri jihadiste fara precedent.

Alerta a fost data de una dintre angajatele azilului. Desi fusese legata si i s-a pus calus la gura, aceasta a reusit sa se elibereze pentru a da alarma. Femeia a fost gasita de jandarmi "nevatamata, dar in stare de soc".

 

Sursa foto: metrovaartha.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea