Social

#conditii arest #arest preventiv elena udrea #arest la domiciliu Elena Udrea #elena udrea

FOTO In ce lux va sta Elena Udrea in arest la domiciliu

Deputatul Elena Udrea a fost eliberata marti seara, in conditiile in care judecatorii au decis sa inlocuiasca arestul preventiv cu cel la domiciliu. Decizia este definitiva si nu poate fi contestata.

Conditiile pe care Elena Udrea trebuie sa le respecte in perioada in care se afla in arest la domiciliu pornesc de la interdictia de a vorbi cu Dorin Cocos, Dinu Pescariu, Ana Maria Topoliceanu sau cu membrii familiilor celor de mai sus, pana la interdictia de a transmite, sub orice mod, informatii in presa sau pe retelele sociale.

In cazul in care deputatul va incalca oricare dintre conditiile arestului la domiciliu, instanta va dispune din nou arestarea preventiva.

Elena Udrea se va afla in arest la domiciliu intre 17 februarie si 17 martie.

Chiar daca nu va avea voie sa iasa din casa pana la jumatatea lui martie, Elena Udrea nu va fi privata de luxul cu care a fost obsinuita, caci va locui in aceleasi conditii.

Mai precis, se va putea bucura de tot luxul caminului (televizor, internet, muzica, telefon etc), va putea sa fie vizitata de prieteni, mama ei se poate muta in acelasi domiciliu, isi poate chema ori de cate ori doreste manichiurista, cosmeticiana, maseuza sau coafeza acasa ori poate comanda, prin catering, ce mancare doreste, conform wowbiz.ro.

Pana la jumatatea lui martie, "blonda de la Cotroceni" va locui intr-un complex de lux din nordul Capitalei, in care politiciana a inchiriat o locuinta. Potrivit declaratiilor sale mai vechi, apartamentul in care s-a mutat in 2013 a fost , initial, semimobilat, ea completand "cu cate ceva, o canapea, decoratiuni".

Elena Udrea a fost arestata in seara zile de 10 februarie, prin decizia Inaltei Curti de Casatie, in dosarul Microsoft. Camera Deputatilor avizase in 9 februarie urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a deputatului in dosarul Microsoft si in dosarul Gala Bute.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea