Social

#Ioan Gyuri Pascu Dang #Ioan Gyuri Pascu deces #ioan gyuri pascu

Fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu, audiata de procurori. Ce a spus despre ultima zi din viata artistului

Fosta sotie a lui Ioan Gyuri Pascu, Daniela Marin, afost audiata miercuri de procurori, la sediul Politiei Capitalei, au precizat surse din cadrul institutiei.

Audierea Danielei Marin face parte din ancheta declansata, lunea trecuta, in urma decesului lui Ioan Gyuri Pascu, la varsta de 55 de ani. In acest caz au fost deschise mai multe cercetari privind modul in care a intervenit ambulanta la locuinta actorului.

In fata anchetatorilor, fosta sotie le-a povestit ce s-a intamplat si a confirmat clar ca artistul a refuzat in mod categoric internarea, potrivit surselor apropiate de ancheta.

Noi informatii despre Gyuri Pascu ies la iveala!

O investigatie realizata de echipa de jurnalisti coordonata de Catalin Tolontan, publicata astazi pe tolo.ro, arata ca artistul Ioan Gyuri Pascu a frecventat in ultimii ani un cult care promova faptul ca medicina clasica nu ajuta oamenii.

Cultul, cu 3 milioane de adepti in toata lumea, era condus de un personaj controversat, maestrul Dang, care a si fost condamnat in Elvetia si Belgia, la patru ani de inchisoare, pentru escrocherie si pentru ca un copil a murit in urma ”practicarii ilegale a medicinei”.

De altfel, adeptii imbina idei crestine si budiste generoase cu convingerea ca pot vindeca SIDA, cancerul si maladia Alzheimer.

Tot astazi, Cristian Gretcu, fostul coleg din trupa Divertis al lui Ioan Gyuri Pascu din trupa Divertis ii da replica lui Tolontan:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea