Social

Fosta conducere a Sidex, condamnata

Curtea de Apel Galati i-a condamnat pe fostul vicepresedinte al Consiliului de Administratie (CA) al Combinatului Sidex Galati, Flavius Moldovan, si pe fostul director de relatii comerciale, Aurel Drozan, pentru un prejudiciu de 1.760.000 lei.

Magistratii curtii de apel galati au decis ca pedeapsa data de Tribunalul Galati, in anul 2005, lui Flavius Moldovan sa fie redusa de la 10 ani si sase luni la 8 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu contra intereselor personale si luare de mita , iar pentru Aurel Drozan, de la 9 ani si 5luni la 6 ani, tot pentru abuz in serviciu.
Cei doi au fost condamnati pentru incalcarea hotararilor Consiliului de Administratie al Sidex privind valorificarea produselor siderurgice si au livrat marfa unor firme care au achitat partial contravaloarea.

Au mai fost inculpati Constantin Rusnac Ioan Plesu, reprezentantul Olimpic Trading Lupeni, si Ioan Escu, administratorul Rompet Husi, firme care au primit produse din combinat, pe care nu le-au achitat.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea