Social

# consumabile hartie #consuma

Foloseste consumabile de hartie de unica folosinta pentru o igiena perfecta!

Foloseste consumabile de hartie de unica folosinta pentru o igiena perfecta! Atunci cand planifici echipamentele pentru zonele corporative, de birou sau de hotel, este extrem de important ca acestea sa indeplineasca cele mai inalte standarde de igiena si sa ofere utilizatorilor confort si siguranta maxima. Desi este deja standard sa investesti in sapunuri lichide sau spumante (nu sunt doar mai eficiente si mai economice decat sapunurile standard, dar si mai igienice si mai convenabile de utilizat), foarte multi se intreaba adesea daca un uscator de maini este sau nu mai bun decat acele role prosop hartie in dozatoare.

 

Astazi iti vor fi risipite indoielile - din aceasta postare vei afla care este o solutie mai buna, mai sigura si mai economica.

Uscatoarele electrice de maini - convenabile, dar sigure?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare, in primul rand, ia in considerare modul in care functioneaza uscatorul electronic de maini. Acestea functioneaza prin aspirarea aerului din camera in care se afla si suflarea acestuia atunci cand sunt activate de utilizator. 

In practica, aceasta inseamna ca toate microorganismele din aer sunt raspandite de fiecare data cand se foloseste un astfel de uscator. Iar modelele mai puternice le pot intinde pana la 3 metri! De aceea, nu fara motiv, specialistii au recomandat ca uscatoarele sa fie excluse de la utilizarea in baile din restaurante si sa fie inlocuite cu consumabile hartie.

Prosoape de hartie pentru stergerea mainilor - beneficii pentru utilizatori si antreprenori

Aceste consumabile hartie pliate sunt de unica folosinta, previn raspandirea virusilor si bacteriilor si nu le fac sa se miste in aer in jurul baii sau toaletei. Este nevoie de doar 3 secunde pentru a-ti usca mainile cu ele (spre deosebire de uscatoarele de maini, care necesita mai mult de 10-12 secunde pentru a-ti usca mainile). 

Prosoapele din celuloza sunt sigure si blande pentru pielea mainilor. Nu provoaca iritatii si nu provoaca alergii (in special cele ecologice).

Sistemele de distribuire sunt concepute pentru a separa aceste role cearsaf hartie, ceea ce previne risipa de reumplere. Dozatoarele de prosoape au o carcasa solida si etansa care le protejeaza impotriva umezelii, murdariei si caderilor accidentale.

Investitia in sisteme de distribuire a prosoapelor de hartie nu este doar un pas catre imbunatatirea sigurantei si asigurarea nivelului maxim de igiena, ci si o serie de alte beneficii, de asemenea financiare. Prosoapele de hartie de buna calitate sunt groase si carnoase, asa ca o singura foaie este suficienta pentru a-ti usca complet mainile.

Importanta consumabilelor de hartie

Mentinerea standardelor inalte obligatorii de igiena personala este vitala pentru sanatatea ta si a celor din jur, pentru a preveni raspandirea infectiilor si bolilor. Prevenirea raspandirii bacteriilor nu se opreste doar la spalarea mainilor. Pielea umeda poate raspandi in continuare bacterii, ceea ce inseamna ca echipamentul si tehnica adecvata de uscare a mainilor sunt la fel de esentiale.

In timp ce utilizarea unui uscator de maini pentru a-ti usca mainile nu implica deseuri de unica folosinta si necesita doar electricitate, produsele de igiena mainilor din hartie sau produsele de hartie igienica au propriile lor avantaje vizibile. 

Uscatoarele cu aer cu jet sunt capabile sa sufle bacteriile pe mainile umede pana la trei metri distanta, crescand riscul de contaminare incrucisata prin raspandirea potentiala in alte zone ale toaletei si, prin urmare, in alte persoane. Desi exista totusi un risc mic, dar mult mai mic pentru prosoapele de hartie, cum ar fi neeliminarea corecta a prosoapelor in instalatie, riscul de raspandire a bacteriilor este redus semnificativ in comparatie cu uscatoarele de maini.

In timp ce utilizarea produselor de igiena din hartie este o alternativa eficienta la uscatoarele de maini, exista totusi pericolul de contaminare in utilizarea rolelor de hartie. Cu exceptia cazului in care aceste role prosop hartie sunt plasate pe o rola sau pe un dozator, ceea ce nu necesita ridicarea rolei cu mana si de a creste riscul de contaminare incrucisata atunci cand instalatia este utilizata de mai multe persoane. Acesta este mai ales cazul intr-o toaleta sau intr-o bucatarie, unde ar putea fi mai multi utilizatori simultan.

Studiile au mai aratat ca produsele de igiena din hartie indeparteaza cantitati masive de bacterii, intre 51% si 76% pe degetele si intre 48% si 77% pe palme. Rezultatele au aratat ca utilizarea consumabilelor din hartie sunt cea mai sigura metoda de uscare a mainilor pentru un nivel ridicat de indepartare a bacteriilor.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea