Social

#granita romania serbia #emigranti romania #focuri de arma #emigranti

Focuri de arma la granita cu Romania! 28 de emigranti voiau sa treaca ilegal granita

Mai multe focuri de arma s-au tras la granita Serbiei cu Romania. 28 de emigranti irakieni si sirieni au fost prinsi in timp de voiau sa treaca granita ilegal pentru a patrunde in Romania.

O echipa comuna, formata din politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga si jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis, a depistat emigrantii in noaptea de joi spre vineri.

"Cateva ore mai tarziu, politistii de frontiera au depistat si o posibila calauza, un cetatean sarb care se deplasa pe acelasi traseu folosit de migranti, pentru retinerea careia au folosit armamentul din dotare, fiind tras un foc de arma in plan vertical", se arata intr-un comunicat de presa, protrivit agerpres.ro.

Cei 28 de emigranti au fost retinuti si transportate la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Lunga, in vederea cercetarilor. Potrivit primelor informatii, grupul este format din 28 de persoane, 26 adulti cu varste cuprinse intre 18 si 40 ani si doi copii, cu varste cuprinse intre 10 luni si 3 ani. Din documentele descoperite asupra acestora s-a descoperit ca 27 sunt cetateni sirieni si unul este irakian, scrie stirileprotv.ro.

Cateva ore mai tarziu a fost prins si cetateanul sarb care se afla sub cercetari pentru a se stabili daca este implicat in calauzirea grupului de emigranti.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea