Social

# florin citu #astrazeneca #vaccinare

Florin Citu despre vaccinarea cu AstraZeneca: “Nu s-a schimbat nimic. Campania de vaccinare trebuie sa continue”

Premierul Florin Citu a anuntat ca nu s-a schimbat nimic in ceea ce priveste campania de vaccinare cu serul produs de AstraZeneca. Asta in ciuda suspiciunilor existente asupra lotului ABV2856. Potrivit acestuia se va continua vaccinarea cu serurile din celelalte loturi.

 

Premierul mai adauga ca nu s-a descoperit inca nicio legatura intre cele cateva decese si serul propriu-zis. 

"Agentia Europeana a Medicamentului, cea care a facut recomandarea pentru Comisia Europeana de a autoriza toate tipurile de vaccinuri din Romania, mentine aceeasi opinie. Campania de vaccinare trebuie sa continue cu toate tipurile de vaccin, cu monitorizarea eventualelor efecte adverse. Nu s-a schimbat nimic. In ceea ce priveste tipul de vaccin care este in discutie in spatiul public, Agentia Europeana spune foarte clar ca nu exista indicii in acest moment care sa faca o legatura intre cele cateva cazuri si vaccin. De aceea campania de vaccinare trebuie sa continue. La nivel european sunt da 5 milioane de persoane vaccinate cu acest tip de vaccin. Marea Britanie isi vaccineaza toata populatia. Ar fi greu de crezut ca un guvern ar fi atat de iresponsabil. Trebuie sa avem incredere in experitii care au autorizat acest tip de vaccin ca isi vor face treaba in continuare", a declarat Citu, potrivit stiripesurse.ro.

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea