Social

#Florentina Opris #sanatate #parteneriat #stil de viata

Florentina Opris apara drepturile consumatorilor

Florentina Opris, presedintele asociatiei “Pentru o viata sanatoasa”, a incheiat recent un Protocol de Colaborare cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea  Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons. Colaborarea are ca obiect dezvoltarea de programe si proiecte axate pe domeniul Trai Sanatos! Viata Sanatoasa!, dar mai ales pentru segmentul invatamantului preuniversitar.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizatii confirma o colaborare indelungata si se angajeaza institutional sa o dezvolte pe multiple planuri, in beneficiul cetatenilor din Romania.

"Starea de bine si sanatate este primul pas pentru indeplinirea tuturor viselor si proiectelor pe care fiecare persoana le are in viata“, este de parere  Florentina Opris.

"Cred cu tarie ca prin adoptarea unui stil de viata sanatos putem cu adevarat sa avem cetateni europeni in adevaratul sens al cuvantului”, declara Sorin Mierlea, presedinte A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons.
 
Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.
  
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea