Social

#sport #ceremonie #torta #flacara olimpica #Festivalul Olimpic al Tineretului European

Flacara olimpica va ajunge pe 3 februarie la Bucuresti

Flacara olimpica, care va fi prezenta la editia din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), de la Brasov, va fi ajunge la Bucuresti in data de 3 februarie, direct de pe Stadionul Panathenaic din Atena.

Avionul care va transporta acest simbol al Jocurilor Olimpice moderne va ateriza pe Aeroportul Henri Coanda duminica, la ora 13.10, noteaza agerpres.ro. Aprinderea tortei olimpice a FOTE va avea la ora 14.30, in cadrul unei ceremonii speciale la care vor participa Octavian Morariu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), Nicolae Banicioiu, ministrul Tineretului si Sportului, si George Scripcaru, primarul orasului Brasov.

Torta olimpica va fi expusa apoi pana in 9 februarie intr-un loc special amenajat in fata sediului COSR. In data de 9 februarie, ea va face un tur de jumatate de zi pe strazile Bucurestiului, fiind purtata de o stafeta formata din 100 de oameni.

Pe 17 februarie, torta va ajunge la Brasov, inainte de ceremoniei de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European, editia iarna 2013. Competitiile vor avea loc in perioada 17-22 februarie la Rasnov, Predeal, Brasov, Poiana Brasov si Cheile Gradistei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea