Social

Fiul si servitoarea lui Adrian Nastase au masina la scara de la Parlament

Mihnea, fiul in varsta de 16 ani al fostului premier Adrian Nastase, si femeia de serviciu a familiei Nastase beneficiaza de masina la scara, nou- nouta, cu sofer, pusa la dispozitie de Camera Deputatilor. Nu este vorba de aceeasi masina cu care circula Adrian Nastase, este o a doua.

Ieri, orele 10 dimineata, o Dacia Logan albastra, cu geamuri negre, numarul B 49 WFM, proprietatea Camerei Deputatilor, inmatriculata la 20 ianuarie 2006, deci nou-nouta, l-a luat luat de acasa pe fiul fostului premier Nastase. Acesta, ca un fiu de demnitar de profesie, s-a urcat in spate, in dreapta, exact cum scrie la carte. Masina a plecat usor spre un liceu aflat la mai putin de un sfert de ora de mers pe jos, o distanta de maximum un kilometru.
Acolo fiul fostului premier, care este in clasa a VII-a, s-a dat jos si a intrat la cursuri. A iesit doar in pauze impreuna cu o fata, pe nume Andreea, de care este foarte indragostit.


Dupa ce l-a lasat pe Mihnea la scoala, masina Camerei Deputatilor s-a dus la garajul din spatele Guvernului, unde a intrat pentru o scurta perioada de timp. Probabil a pus benzina.
Dupa, repede, soferul a primit o noua "misiune", probabil de la doamna Dana Nastase care era acasa: s-o duca pe femeia de serviciu undeva. Care, va dati seama, ce importanta este, la cate a vazut si a auzit. Soferul a ajuns in Zambaccian , blocul lui Nastase, de unde a luat-o pe femeia de serviciu, pe care a dus-o undeva. (continuarea in 0 )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea