Social

#michael jackson #fiu #paternitate

Fiul secret al lui Michael vrea test de paternitate

Omer Bhatti , un dansator norvegian in varsta de 25 de ani, sustine ca e cel de-al patrulea copil al lui Michael Jackson. Megastarul nu l-a recunoscut inainte sa moara, dar l-a tinut aproape ani de zile pe tanarul dansator.

Bhatti ar putea fi rezultatul unei aventuri de o noapte a lui Michael din 1984, conform femalefirst.co.uk. Jackson ar fi recunoscut in fata unor prieteni ca Omer este fiul lui, iar acum tanarul vrea un test de paternitate .

Mama lui Omer si sotul ei, care au lucrat amandoi pentru cantaret, au refuzat sa discute cu presa despre acest subiect. "Loialitatea este cel mai important lucru pentru mine. Tin legatura cu Michael si cred ca loialitatea mea este singurul motiv pentru care inca mai pastram legatura. El este un om incredibil de bun", spunea Omer in 2008.

Posibilul fiu al lui Michael i-a fost mult timp alaturi. Incepand din 1997, el s-a mutat la Neverland , locuinta megastarului, si exista filmari cu Omer desfacand cadouri primite de la Michael, alaturi de un bebelus, care ar putea fi unul dintre ceilalti fii ai lui Michael.

Jackson a fost impresionat de miscarile de dans ale tanarului, motiv pentru care cei doi au colaborat pe scena de mai multe ori.

La ceremonia tinuta la Staples Center , Omer a stat in primul rand, alaturi de copiii recunoscuti ai lui Michael, lucru care a inmultit speculatiile despre legatura lui cu artistul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea