Social

Fiul presedintelui Constantinescu ii cere sotiei pensie alimentara pentru copil

Culisele divortului dintre Dragos (fiul fostului presedintele Emil Constantinescu ) si indonezianca Sana Dewi Herdantono ascund o adevarata telenovela!

"Averea" a scris in premiera, la mijlocul acestei luni, despre povestea de dragoste a celor doi si despre motivul din care ea s-a naruit. Apropiatii lor ne-au marturisit atunci ca nora lui Constantinescu, Sana (33 de ani), ar fi fugit cu un belgian putred de bogat. Dragos (39 de ani) a incercat insa sa fie de bun simt si sa nu arunce cu noroi. Ziarul nostru va prezinta azi surprizele din dosar. Singurul baiat al lui Emil si al Nadiei Constantinescu a deschis proces in taina, fara sa-si anunte parintii, si a solicitat instantei sa-i incredinteze copilul, Alex Zen (6 ani). In plus, el a mai cerut ca nevasta sa fie obligata la plata unei pensii alimentare.

Alex e crescut de tata si bunici

Surse din Primaria Sectorului 1 ne-au dezvaluit ca autoritatea tutelara a efectuat deja o ancheta sociala acasa la bunici, respectiv la Emil si Nadia Constantinescu, cei care au in grija baietelul. Concluzia: copilului, elev in clasa a I a, nu-i lipseste nimic. Mai mult, tatal lui, Dragos, a decis sa renunte la firma lui din Belgia (detinuta in co-proprietate cu Sana) si sa se stabileasca definitiv in Romania. In afara de scoala, baiatul are si ore de inot sau baschet. Mamei lui i s-a permis sa-l viziteze, insa Sana nu s-a prea aflat in Romania, fiind in Belgia.
(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea