Social

# fiu piedone #piedone #inchisoare #colectiv

Fiul lui Piedone, primul mesaj dupa ce primarul a fost condamnat la 4 ani de inchisoare in dosarul Colectiv

Pe 12 mai 2022, procesul privind dosarul Colectiv s-a incheiat, la aproximativ sapte ani de cand a inceput si de cand a avut loc tragedia in urma careia au murit 65 de persoane.

 

In urma sentinetei definitive, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, urmand sa isi petreaca urmatorii ani in spatele gratiilor.

Dupa ce Cristian Popescu Piedone a primit pedeapsa, fiul sau, Vlad Popescu Piedone, a postat pe Facebook un mesaj prin care spunea ca tatal sau a fost condamnat pe nedrept si ca este nevinovat.

Iata ce a scriu pe Facebook fiul lui Cristian Popescu Piedone:

„Astazi, justitia din Romania a aratat inca o data ca este stramba, nedreapta si ca judeca si condamna in functie de numele inculpatului. Piedone plateste pentru ceva ce nu a facut, doar pentru ca este Piedone! Inca un om pe care justitia il condamna pe nedrept! Nu a fost suficienta pedeapsa de 7 ani, acesti ultimi 7 ani in care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, injurat, haituit… pentru ceva ce nu a facut! Ati cautat un tap ispasitor… l-ati gasit? Sunteti multumiti? Nu-i nimic! Mergem inainte mai puternici! Cu toate ca astazi am primit o lovitura, atat eu, cat si familia vom lupta pentru dreptate! Tata, eu stiu ca esti nevinovat! Pentru mine esti un erou! Voi purta cu mandrie numele tau pana te vei intoarce acasa! Voi avea grija de mama, de Ana, de nepotii tai, la fel cum o faci tu! Tu sa fii puternic, asa cum stim ca esti! Tata, tu stii ca oamenii te iubesc! Tu stii ca ai facut numai bine! Tu stii ca indiferent de sentinta de astazi, Dumnezeu te iubeste si te va aduce acasa curand! Tata, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu Piedone”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea