Social

#basescu #adrian nastase #gratiere

Fiul lui Adrian Nastase ar putea solicita presedintelui Basescu gratierea tatalui sau

Andrei Nastase, fiul cel mare al lui Adrian Nastase, sustine ca este dispus sa inainteze presedintelui Traian Basescu o cerere in care sa solicite gratierea tatalui sau.

"Eu sunt dispus sa fac orice posibil sa-l aduc pe tatal meu acasa. Dar nu stiu daca tatal meu, la randul lui, ar accepta ideea ca cel care sau cei care l-au condamnat sa-i semneze aceasta cerere. Eu as fi dispus chiar personal sa merg la portile Palatului Cotroceni si sa o depun oricand, pentru ca pana la urma interesul meu este ca tatal meu sa nu fie neglijat, acolo unde este cineva sa aiba grija de el si sa-l vad acasa", a spus Andrei Nastase, intr-o emisiune la Antena 3.

Pe de alta parte, fiul lui Adrian Nastase spune ca nu crede ca aceasta cerere de gratiere va fi aprobata de seful statului: "M-am gandit, bineinteles, dar de asemenea nu cred ca ea va fi semnata, nu cred ca m-ar ajuta in vreun fel, dar cu siguranta m-am gandit sa o fac".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea