Social

#iustin covei #diicot #frauda

Fiu de judecator si nepot de procuror, de profesie interlop

Iustin Covei , fiul unui judecator de la Curtea de Apel din Craiova a fost retinut pentru ca se afla pe lista de membri ai unor grupari specializate in fraude cu carduri bancare. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) din mai multe judete au pornit lupta cu aceste grupuri de infractori, pentru a opri infractiunile bancare.

Politistii si jandarmii, insotiti de procurori au descins ieri in mai multe locatii din Craiova si Constanta. Ei au ridicat 23 de persoane si au facut 28 de perchezitii, de unde au sechestrat masini, bijuterii, bani si arme. Printre aceste bunuri se aflau 11 masini de lux -  BMW, Audi, Ferrari, Bentley si Mercedes, arme de foc, arme albe, precum si dispozitive artizanale de clonat carduri, guri de ATM, CD-uri, DVD-uri, dar si laptopuri, extrase de cont si carduri clonate.

Printre cei retinuti s-a aflat si capul uneia dintre retele, Iustin Covei, fiul unui judecator de la Curtea de Apel Craiova si nepotul unui procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova
. Potrivit Gandul, Iustin Covei este cercetat in mai multe dosare penale: in 2003, a condus un BMW fara a avea permis de conducere , in 2004 a participat la un scandal cu arme albe, in care a lovit si un politist, in 2005, a fost retinut impreuna cu alte persoane pentru ca au dezbracat un tanar in strada.

Tanarul Covei a fost ridicat ieri dimineata, de catre trupele de Interventie Rapida. La el acasa, procurorii au spus ca au gasit un "laborator de facut prajituri", respectiv mai multe echipamente clonarii cardurilor bancare si in retragerea de numerar de la bancomate.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea