Social

Firma de la Golden Blitz da Capitala peste cap

In maximum doua luni, Bucurestiul va fi transformat intr-un oras-santier. Primaria are la dispozitie 1,7 milioane de euro pentru reabilitarea infrastructurii rutiere a orasului. Vor intra in reparatii capitale 700 de strazi si bulevarde si mai toate pasajele subterane. Administratia locala nu stie pana acum cate bulevarde vor fi inchise simultan si in ce ordine! Responsabilii din Primaria Capitalei spun ca pentru gestionarea traficului rutier se va merge pe solutii de moment!!

Multi bucuresteni vor fi afectati de aceste lucrari. Vor avea de suferit si cei care vor fi nevoiti sa circule pe rute deviate, dar si cei care locuiesc pe strazile pe care se va lucra. Acestia vor trebui sa suporte zgomotul si sa inghita praful, a declarat Gheorghe Udriste , seful Directiei Transport si Siguranta Circulatiei din Primaria Capitalei. Udriste spune ca fiecare primarie de sector si-a propus sa repare intre 100 si 150 de strazi si stradute, iar Primaria Capitalei sa refaca infrastructura, covorul asfaltic si mobilierul stradal de pe 50 de artere importante. Anul acesta se vor inchide pentru reparatii 50-60 de strazi. Printre acestea vor fi Tudor Vladimirescu , Viilor, 13 Septembrie, Trafic Greu etc.

Acestora li se vor adauga pasajele Muncii, Obor, Marasesti sau Aviatiei, care acum sunt in pregatire. Alternativele pentru soferi se vor gasi pe masura ce vor incepe lucrarile, a mai precizat responsabilul din Primarie. Megasantierul a inceput deocamdata cu inchiderea Bulevardului Poligrafiei. Circulatia a fost oprita pentru ca muncitorii sa toarne asfalt peste piatra cubica. Bulevardul Ana Ipatescu, proaspat refacut, a fost blocat si el cu utilaje. Patronii de la Golden Blitz au hotarat sa schimbe bordurile inlocuite acum un an si decoperteaza asfaltul pe care l-au turnat in urma cu nici 12 luni. Lucrarile sunt facute in cadrul contractelor de intretinere a strazilor, pentru care sase firme incaseaza de la municipalitate un minim garantat de 1.000 de miliarde pe an.

Cum pachetul pentru care s-a primit intretinerea cuprinde nu mai putin de 20 de strazi si bulevarde, este de asteptat ca bucurestenii sa gaseasca si pe alte strazi proaspat refecute utilajele firmei Euroconstruct. Aceasta are un contract cu Primaria Capitalei pana in 2010, in valoare de 81 milioane lei noi plus TVA. Pentru acesti bani, Euroconstruct s-a angajat sa intretina Calea Grivitei , Magheru, Balcescu, Calea Victoriei, Titulescu, Banu Manta, Bucurestii Noi si Ion Mihalache.

Reteta refacerii asfaltului neiesit din garantie se aplica si de alte firme pe Podul Grant sau in zona Unirea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare