Social

Finii lui Basescu, despartiti de televiziune

Melania Medeleanu ,vedeta Realitatea TV, si Dan Teodorescu , solistul trupei Taxi, par sa fi gasit solutia salvarii mariajului lor. Prezentatoarea va renunta pentru un timp la pupitrul de stiri pentru a incerca sa-si salveze familia si sa devina mama.

Recent, in presa s-a scris ca Dan Teodorescu i-ar fi acordat inca o sansa sotiei sale, cerandu-i sa renunte pentru un timp la cariera si sa-i daruiasca un mostenitor. De altfel, Melania a recunoscut ca incearca sa aiba un copil de cand s-au casatorit, dar ca stresul si oboseala ii afecteaza fertilitatea. Si Dan a renuntat la colaborarea din emisiunea "Saptamana Nebuna", de la Prima TV, pentru a avea mai mult timp liber.


AVENTURI ILUSTRATE

Problemele au inceput la sfarsitul anului trecut, imediat dupa intoarcerea stiristei de la o bursa de studii din SUA, cand in revistele paparazzi au aparut o serie de zvonuri referitoare la aventurile extraconjugale ale Melaniei Medeleanu. Prezentatoarei i s-au atribuit mai multe escapade amoroase cu unii dintre colegii de breasla, printre care analistul politic Emil Hurezeanu si analistul economic Dan Suciu. De fiecare data, informatiile erau insotite de fotografii care o prezentau pe stirista in compania acestor barbati.



A LESINAT IN DIRECT

Vedeta postului Realitatea TV ne-a declarat ca are probleme de sanatate din cauza ritmului de munca, dar si a articolelor referitoare la necazurile pe care le-ar intampina relatia ei cu cantaretul Dan Teodorescu. Saptamana trecuta, stirista a lesinat in direct, in timp ce prezenta jurnalul de stiri de la miezul noptii si a fost nevoie de interventia medicilor de la ambulanta. Pe de alta parte, Melania sustine ca singurele probleme pe care le are in casnicie sunt create de presa. Ea mai spune ca sotul ei, Dan Teodorescu, si parintii lor sufera cumplit din cauza informatiilor publicate de revistele de scandal.



PE PICIOR DE PLECARE

Directorul de PR al Realitatea TV spune ca nu s-a discutat plecarea Melaniei Medeleanu din aceasta televiziune. Anul trecut insa, surse din cadrul televiziunii au declarat ca Melania nu mai este dorita de conducerea postului. Mai mult, colegii stiristei au povestit cum Melania se plangea ca munca de reporter de teren pe care a facut-o vara trecuta i-a distrus casnicia.


BASESCU A CANTAT PENTRU RAPITI

Melania si Dan si-au unit destinele pe 28 septembrie 2002. Nasii cuplului sunt presedintele Traian Basescu, pe atunci primar general al Capitalei, si prima doamna, Maria Basescu . Cei doi miri au fost rapiti de la propria nunta. Pe mireasa a furat-o cea mai buna prietena a ei, Ioana Basescu , iar mirele a fost rapit de cateva ziariste care au cerut la schimb o melodie interpretata de nasul Traian Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea