Social

#finantari nerambursabile #finantari #beneficiari #microintreprinderi

Finantari nerambursabile pentru microintreprinderile din mediul urban

 

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) va lansa prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional (POR), un nou program de finantare nerambursabila in decursul lunii Septembrie 2015, care va sprijini consolidarea pozitiei pe piata a IMM-urilor. Programul de finantare nerambursabila se va adresa in principal microintreprinderilor din mediul urban, cu minim un an fiscal complet incheiat si minim un angajat cu norma intreaga in aceasta perioada. Prin intermediul programului vor fi sprijinite investitii de pana la 200.000 euro, 100% nerambursabili, pentru achizitie de echipamente si mobilier, extindere si modernizare cladiri.

Autoritatea de Management pentru POR a lansat de curand spre consultare publica Ghidul specific pentru prioritatea de investitie, apelul de proiecte 2.1.A, denumit si Ghidul Solicitantului, urmand ca in curand sa fie publicata versiunea finala a regulilor si conditiilor de accesare a programului de finantare nerambursabila, prin care firmele inregistrate in mediul urban pot solicita ajutor financiar nerambursabil, pentru investitii de pana la 200.000 euro.

Euro Map Consult sustine dezvoltarea Programului Operational Regional prin prioritatea de investitii 2.1 “Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”, care face parte din axa prioritara 2 – “imbunataţirea competitivitaţii intreprinderilor mici şi mijlocii” si care este definita de urmatoarele caracteristici:

Obiectiv specific:

Consolidarea pozitiei pe piata a IMM-urilor in domeniile competitive identificate in Strategia Nationala de Cercetare (SNC) si Planurile de Dezvoltare Regionala (PDR).

Solicitanti eligibili:

Societati comerciale sau cooperative care se incadreaza in categoria microintreprinderilor

Conditii de eligibilitate:

  • Locul de implementare al proiectului este situat in mediul urban din urmatoarele regiuni de dezvoltare: Nord Est, Sud Est, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia, Vest, Nord Vest, Centru;
  • Solicitantul a desfasurat activitate pe o perioada corespunzatoare cel putin unui an fiscal integral;
  • Solicitantul a avut cel putin un angajat cu norma intreaga pe perioada anului fiscal de functionare si are cel putin un angajat cu norma intreaga la data depunerii cererii de finantare;

Valoare financiara nerambursabila

Valoarea eligibila a proiectului poate fi curpinsa intre 25.000 si 200.000 euro, cu un procent de finantare care poate ajunge pana la 100%.

Euro Map Consult este una din putinele societati de consultanta care ofera un pachet de servicii complex in domeniul accesarii fondurilor europene nerambursabile, oferind sprijin complet in elaborarea dosarului de finantare, cat si in implementarea si monitorizarea proiectului.

Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul oficial al societatii, unde veti putea gasi prezentarea detaliata a beneficiilor axei de finantare 2.1.A “Promovarea spiritului antreprenorial, in special prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” si a intreprinderii Euro Map Consult.

Despre Euro Map Consult

Prin serviciile de consultanta in accesarea programelor de finantare nerambursabila, Euro Map Consult, pune la dispozitie un sistem de management al proiectului dar si un mod de lucru controlat si pragmatic, in toate etapele colaborarii. Astfel spus, colaborarea cu Euro Map Consult inseamna in primul rand ca veti avea la dispozitie un partener de incredere atat in parcurgerea etapelor incipiente, dar si in cele finale, pentru accesarea programelor de finantare nerambursabila.

Sursa foto: magazinsalajean.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea